Σε παραστάσεις διαμαρτυρίας σε κυβερνητικά κτίρια σήμερα, Πέμπτη 4 Δεκέμβρη, προχωρούν συνδικάτα και εργαζόμενοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.
  • Στην Αθήνα εργατικά σωματεία αυτή την ώρα, πραγματοποιούν παραστάσεις διαμαρτυρίας:
- Στο υπουργείο Οικονομικών τα Σωματεία Εργαζομένων στους ΟΤΑ, στη Δημόσια Διοίκηση, των εκπαιδευτικών, των Μεταφορών, των ναυτεργατών, των Τηλεπικοινωνιών, των Ταχυδρομείων -Ταχυμεταφορών και του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος. Επίσης  συμμετέχουν οι Λαϊκές Επιτροπές από τα Νότια Προάστια και την Αθήνα.
- Στο υπουργείο Εργασίας τα Σωματεία Εργαζομένων: Στις Κατασκευές, στον Τύπο και το Χαρτί, στην Ενέργεια, στον Ιματισμό, στη Φαρμακοβιομηχανία, στη Χημική Βιομηχανία, στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό, στο Εμπόριο, καθώς επίσης λογιστές, ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι οργανώσεις των συνταξιούχων. Συμμετέχουν οι Λαϊκές Επιτροπές των Ανατολικών, Δυτικών και Βόρειων Συνοικιών.
  • Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία, Επιτροπές Αγώνα και Λαϊκές Επιτροπές. Ο Λεωνίδας Στολτίδης, από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, κατήγγειλε ότι ενώ η κινητοποίηση ήταν προγραμματισμένη, ο υπουργός επέλεξε να απουσιάζει για να μη συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Το ψήφισμα της κινητοποίησης θυροκολλήθηκε στην είσοδο του υπουργείου. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.
  • Στην Πάτρα η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ μαζί με συνδικάτα, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, συνταξιούχους πραγματοποίησαν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου. (Δείτε βίντεο ΕΔΩ)
  • Στη Λάρισα αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου και σωματείων πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΙΚΑ, όπου επέδωσαν ψήφισμα με τις θέσεις τους προς το διοικητή του ΙΚΑ και την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Παράλληλα το ΕΚ πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου με θέμα τις θέσεις του για την Κοινωνική Ασφάλιση. Διαβάστε στο επισυναπτόμενο την εισήγηση. (Δείτε βίντεο από την κινητοποίηση ΕΔΩ)
  • Στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ της πόλης από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας.
  • Στο Βόλο πραγματοποιήθηκε δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας από τη Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ.
  • Στο Ηράκλειο η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι των ταξικών σωματείων πραγματοποίησαν κινητοποίηση στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.