«Συνεχίζουμε. Η σκυτάλη είναι στα δικά μας χέρια που δεν φοβούνται, που σπάνε τις αυταπάτες, που οργανώνονται και παλεύουν».
Αυτό το μήνυμα έστειλε η μουσικοθεατρική παράσταση που βασίστηκε σε  κείμενα των Β. Ι. Λένιν, Βλ. Μαγιακόφσκι, Γ. Ρίτσου και Μπ. Μπρεχτ με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 συντελεστών. Μια παράσταση που προετοιμάστηκε με μεράκι τους τελευταίους μήνες και σχεδιάστηκε ειδικά για την επέτειο των 96 χρόνων. Τίτλος της παράστασης «Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι των δυστυχισμένων. Περπατάτε...» και στόχος της να αναδείξει την ιστορική συνέχεια και συνέπεια του Κόμματος της εργατικής τάξης στην Ελλάδα. Την οργανωτική, πολιτική, ιδεολογική αντοχή του απέναντι στις πιέσεις της πλουτοκρατίας, του κράτους της και των ιμπεριαλιστικών ενώσεων για να συμβιβαστεί, να γίνει μέρος του συστήματος. Αντοχή απέναντι στις πιέσεις να εγκαταλείψει την πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού. Και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.
«Στην μπάντα, Περνάει ο λαός, οι Γειτονιές της Αθήνας, του Κόσμου, το ΚΚΕ» αντηχούν τα μεγάφωνα και η αρένα γεμίζει με νέους και νέες, ενώ οι προβολείς φωτίζουν τα πανό για το μαρξισμό - λενινισμό, για την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού και για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου.
Οι νέοι και οι νέες εναλλάξ σχηματίζουν το σφυροδρέπανο, το Κάπα, το Κάπα, το Έψιλον. Το Στάδιο σείεται από τα χειροκροτήματα.
Οι καλλιτέχνες εναλλάσσονται στη σκηνή και οι χιλιάδες κόσμου που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ συμμετέχουν στην παράσταση τραγουδώντας και χειροκροτώντας.
«Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα». Το πανό με την υπογραφή του ΕΑΜ εμφανίζεται στην αρένα. Το ακολουθεί ένα μαύρο ύφασμα που κρατούν νέοι και νέες, τιμή στους νεκρούς και σιγά σιγά αποκαλύπτεται η φράση «Οι ζευγάδες φεύγουν η σπορά μένει».
Μικρά παιδιά με μπαλόνια στα χέρια παίρνουν τη θέση τους πάνω στο πανό δείχνοντας το μέλλον.
«Ελπίδα, η πάλη των λαών». Το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» μετά τις ανατροπές εμφανίζεται και ο κόσμος χειροκροτεί. 96 χρόνια ΚΚΕ. 96 χρόνια ηρωικών θυσιών. 96 χρόνια αγώνων για το λαό με το λαό.
Αδιάψευστη απόδειξη και σήμερα, και αύριο και την επομένη των εκλογών ο λαός χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και στη Βουλή και στο λαό.
Οι συντελεστές της παράστασης:Τη σκηνοθεσία της μουσικοθεατρικής εκδήλωσης ανέλαβε  η Θαλασσιά Αντωνοπούλου και βοηθός σκηνοθέτη η Σοφία Πολυχρονίδου. Τη χορογραφία και την κινησιολογία ανέλαβε η Βαγγελιώ Κυριαζίδου και βοηθός χορογράφου ήταν η Πηνελόπη Μουσγά. Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Αντωνιάδης, Αλεξία Γαβρίλη, Δανάη Κατσαμένη, Κατερίνα Κουτροκόη, Φαίδρα Παπανικολάου και Γιώργος Πέππας. Τραγούδησαν οι τραγουδιστές: Ρίτα Αντωνοπούλου, Παντελής Θαλασσινός, Χριστίνα Καγιάφα, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας και Πάνος Μπούσαλης. Συμμετείχαν οι λυρικοί καλλιτέχνες: Ζωή Απειρανθίτη, Γιώργος Σαμαρτζής, Νεκτάριος Σαμαρτζής. Έπαιξαν  οι μουσικοί: Πιάνο, ο Δημήτρης Ανδρονιάδης, κρητική λύρα ο Ανδρέας Αρβανίτης, μπουζούκι ο Γρηγόρης Βασίλας, ντραμς ο Δημήτρης Γιαννούχος, κιθάρα ο Γιάννης Ευαγγέλου, τρομπέτα ο Γιώργος Καλτσούνης, ακορντεόν ο Αλέξανδρος Καμπουράκης, μπάσο ο Θοδωρής Κουέλης, φαγκότο και φυσαρμόνικες ο Δημήτρης Κουφαλάκος, τρομπόνι ο Πάνος Λυκούδης, κρουστά ο Θέμης Μαρτέκας, κλαρινέτο και φλάουτο ο Θύμιος Παπαδόπουλος, τρομπέτα Τάσος Βιτζεντζάτος , κιθάρα και λαούτο ο Κώστας Σταυρόπουλος και μπουζούκι ο Θοδωρής Στούγιος. Συμμετείχε η ομάδα κρουστών του Βασίλη Βασιλάτου. Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης και διευθυντής ορχήστρας ήταν ο Φίλιππος  Παχνιστής. Ιδιαίτερο και ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι 100 συντελεστές, σε ρόλο «χορού». Η ομάδα που ανέλαβε τα σκηνικά, τη σκηνογραφία και την ενδυματολογία  ήταν οι Αλέξανδρος Βαλσαμής, Άντα Γόντικα, Περικλής Δουραμάνης, Ρηνιώ Κυριαζίδου, Βαγγελιώ Νικολάου και Τελωνιάτης Παναγιώτης.