Συνάντηση με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποίησε η διοίκηση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, απαιτώντας την έκδοση ΦΕΚ για τους εργαζόμενους που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για τη μονιμοποίησή τους και το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει εκδώσει τα ΦΕΚ διορισμού τους.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής τόνισε στον γενικό γραμματέα ότι οι εργαζόμενοι διεκδίκησαν και κέρδισαν το δικαίωμά τους για μόνιμη και σταθερή εργασία και είναι απαράδεκτο το υπουργείο να μην προχωράει στην έκδοση των ΦΕΚ διορισμού τους κωλυσιεργώντας. Ο γενικός γραμματέας δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός της εβδομάδας.
Παράλληλα του έθεσαν το θέμα της πρόσληψης προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία και πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα σε όλες τις υπηρεσίες των δήμων όπου υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις προσωπικού. Ωστόσο, ο γενικός γραμματέας δεν έδωσε καμία απάντηση.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής επισημαίνει:
«Συνάδελφοι, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις και την πρόσληψη προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί τους εργαζόμενους να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα μας βρουν απέναντί τους όσοι κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους που διεκδικούν το δικαίωμά τους στην εργασία για μια ζωή με αξιοπρέπεια».