Την Παρασκευή 29 Μαΐου, με δυναμική και μαζική κινητοποίηση στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) Πειραιώς 181, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜεΑ, ανέτρεψαν παλαιότερη αρνητική απόφαση του Κέντρου, η οποία μείωνε το ποσοστό αναπηρίας από 67%+ στο 50% σε γυναίκα με ειδικές ανάγκες! Η προηγούμενη απόφαση, στέρησε για 3,5 χρόνια το ελάχιστο επίδομα που έπαιρνε η δικαιούχος και ταυτόχρονα την απέκλειε από την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη!
Η ανάλγητη και βάρβαρη απόφαση, είναι μια από τις χιλιάδες που έχουν πάρει αντίστοιχες επιτροπές σε όλη την Ελλάδα, υπακούοντας στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ, της πρώην και της τωρινής κυβέρνησης, στέλνοντας στον Καιάδα του καπιταλισμού όλους όσους αποτελούν εμπόδιο στους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς κι επομένως στην κερδοφορία των μονοπωλίων.
Η σημερινή μικρή νίκη, δείχνει τον δρόμο που οδηγεί σε μεγαλύτερες νίκες. Μπορούμε να σταματήσουμε το ανελέητο κυνηγητό που έχουν εξαπολύσει κατά των λαϊκών οικογενειών η Κυβέρνηση, η ΕΕ, οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί, για χάρη μιας χούφτας σφετεριστών του πλούτου που παράγουμε. Με δυνατή Λαϊκή Συμμαχία, μπορούμε να περάσουμε στην αντεπίθεση. Στα παλιά και νέα μνημόνια απαντάμε με μαζικό κι οργανωμένο αγώνα. Δίνουμε το παρών το συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ στις 11 Ιούνη στις 7.30 στην Ομόνοια, συνεχίζουμε πιο δυνατοί για την ανατροπή.