ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FORTHNETNETMED
(Αρ. Διαταγής Πρωτοδικείου 523/2013)
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
(έναρξη 23/12 στη 1.00 π.μ, λήξη 24/12 στη 1.00 π.μ)
Παγώνουμε τα ρολόγια των εκμεταλλευτών μας,
ρυθμίζουμε την ώρα των ανθρώπων…
Χτίζουμε στον χρόνο την επιτυχία της Απεργίας μας!
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
 
Δευτερόλεπτο μην χάνουμε, το κεφάλι ψηλά! Μέλημα του καθενός η Απεργία μας. Κινητοποιούμε ο ένας τον άλλο, συζητάμε, οργανώνουμε. Το «φτάνει πια, δεν αντέχω» γίνεται σύνθημα αγώνα. Δεν φοβόμαστε όσο είμαστε ενωμένοι στο Σωματείο μας. Εδώ είναι η δύναμη, εδώ η ελπίδα για να ζήσουμε καλύτερα. Στο πλευρό μας οι εργαζόμενοι του κλάδου, όλοι αυτοί που μοχθούν. Τα μάτια καρφωμένα σε εμάς. Η νίκη μας θα είναι πανηγυρική νίκη όλων των εργαζομένων!
 
Παλεύουμε σήμερα και φτιάχνουμε το αύριο. Αν σήμερα κάνουμε πίσω, αύριο θα καταλάβουμε το λάθος μας. Αν περάσουν οι τρομοκρατικές απολύσεις, αν η εργοδοσία διαλύσει το Σωματείο μας, η επόμενη μέρα θα μας βρει σκόρπιους και ευάλωτους στην σκληρή επίθεση που ετοιμάζει. Ούτε βήμα πίσω από τη ζωή που ονειρευόμαστε, που χρωστάμε στα παιδιά και τις οικογένειες μας. Βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις. Το μεροκάματο της απεργίας που χάνουμε είναι θυσία για μια καλύτερη ζωή!
 
Μας χρωστούν, δεν τους χρωστάμε τίποτα!
Σωματείο σημαίνει μαχητικότητα, εργατικότητα, συνέπεια, ηθική, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη. Ακαριαία απαντάμε στην εργοδοσία. Οι εκπρόσωποί της με κάθε ευκαιρία ρίχνουν λάσπη στο Σωματείο και στα μέλη του, σε συναδέλφους που παλεύουν για το μέλλον. Σε ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις, μέσα ή έξω από την εταιρεία φροντίζουν να επιτεθούν στο Σωματείο. Για να φτιάξουν το «ομαδικό κλίμα»  ως πρεσβευτές της «εταιρικής κουλτούρας». Στην Απεργία να πέσει το κλίμα και να τους πλακώσει! Να επιβάλλουμε το δίκιο μας, την ηθική και την κουλτούρα των εργαζομένων.
 
Αιτία πολέμου θα αποτελέσει οποιαδήποτε προσπάθεια από manager και υπεύθυνο να τρομοκρατήσει, να πάρει τηλέφωνα για υπερωρίες, να μεταβάλλει προγράμματα, να αλλάξει κτήρια. Πολλοί από αυτούς  κολλάνε στα τζάμια των κτηρίων τα πρόσωπά τους για να δουν ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ώστε ως σύγχρονοι καταδότες να δώσουν αναφορά στα αφεντικά τους. Πολλοί από αυτούς  κατεβαίνουν κάτω και με το «χαμόγελο» παίρνουν συναδέλφους και τους τρομοκρατούν να μπουν από άλλη είσοδο για δουλειά. Αυτοί λοιπόν… είναι οι ίδιοι που εισηγούνται απολύσεις, που .τρομοκρατούν, που πέφτουν στο πάτωμα για την κερδοφορία της εργοδοσίας...
 
Συναδέλφισσα και Συνάδελφε,
 
Μπαίνοντας στην ζωή του διπλανού μας βρίσκουμε παραπάνω περιεχόμενο στην δική μας ζωή… Αλληλεγγύη! Μαζί με εμάς πλήθος εργαζομένων. Το ΣΕΤΗΠ, Συνάδελφοι από επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου, Λαϊκές Επιτροπές και Επιτροπές Αγώνα από Ταύρο, Καλλιθέα, Κολωνό. Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2015! Μέρα αγώνα, μέρα σύγκρουσης δύο διαμετρικά αντίθετων κόσμων. Μέρα που απαιτούμε επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, που αντιπαλεύουμε την αγωγή της εργοδοσίας.
 
Σταματάμε την παραγωγή, υπολογιστές κλειστοί σε όλα τα κτήρια! Δεν θα επιτρέψουμε να διαλύσουν την υγεία και τη ζωή μας με την εντατικοποίηση, τις απολύσεις, τη διαχρονική ανασφάλεια. Αγωνιζόμαστε στην προοπτική υπογραφής Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας. ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ. Τώρα είναι η ώρα, ορμητικά, υπερήφανα και αποφασιστικά…
 
Όλοι μια γροθιά στο Σωματείο και την Απεργία!
 
Όλοι στην περιφρούρηση 7.00πμ σε όλα τα κτήρια της εταιρείας!
Όλοι στην Γενική Συνέλευση 15.00 στο κτήριο του Ταύρου για να κλιμακώσουμε!