Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν στους οδοιπόρους από την Πάτρα οι εργαζόμενοι στα διυλιστήρια της «Μότορ -  Όιλ». Ο πρόεδρος του Σωματείου τους αποκάλεσε «μαχητές της ζωής» και διαβεβαίωσε πως την Κυριακή όλοι οι εργαζόμενοι των διυλιστηρίων θα παραστούν στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της «Μότορ - Όιλ» και τόνισε πως «αυτή η αμέριστη συμπαράσταση και μαζική στήριξη στον αγώνα μας, μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη».

Με την εκδήλωση υποδοχής στους Αγίους Θεοδώρους ολοκληρώθηκε η 5η μέρα της μεγάλης πορείας


Πλήθος κόσμου τίμησε τους οδοιπόρους ενάντια στην ανεργία στην εκδήλωση υποδοχής που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στους Αγίους Θεοδώρους, τελευταίο σταθμό της σημερινής πέμπτης μέρας της μεγάλης πορείας.
Τους οδοιπόρους υποδέχθηκαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας, Γιώργος Γκιώνης, ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός. Χαιρετισμούς έκαναν επίσης ο Γιώργος Γιαρίκας από το Σωματείο Συνταξιούχων Ηλεκτροτεχνιτών, ο Μαρίνος Πάτρας εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων στον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Κορίνθου Μενέλαος Μενελάου.
Στη συνέχεια μίλησε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ο οποίος ανάμεσα σε άλλα απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία που θα γίνει την Κυριακή 10 Απρίλη στο Σύνταγμα στις 6 μ.μ. και η οποία όπως είπε θα σηματοδοτήσει «το προσωρινό τέλος της μεγάλης πορείας. «Να είστε όλοι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ροκ μουσική από το συγκρότημα «Older of the black jacket», οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο και με την μουσική, αλλά και με το κάλεσμα τους λέγοντας ότι οι αγώνες δίνονται στους δρόμους. «Δίνουμε το χέρι σε όσους σηκώνονται», είπαν καταχειροκροτούμενοι. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δημοτικούς χορούς από το Χορευτικό Τμήμα της κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.