Για τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Τετάρτη, 14 Σεπτέμβρη


Το ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, την Τετάρτη, 14 Σεπτέμβρη 2016.

Οι προβληματισμοί που μπήκαν στη συνέλευση, οι προτάσεις που έγιναν, η σημαντική προσπάθεια καταγραφής των ζητημάτων και της κατάστασης ανά χώρο, καθώς και οι αποφάσεις της Συνέλευσης για τα ζητήματα των Συλλογικών Συμβάσεων και της Ανεργίας, θεωρούμε ότι ήταν ένα σημαντικό βήμα. Επίσης, οι αποφάσεις και ο σχεδιασμός για προετοιμασία Απεργιακής Απάντησης και άλλων αγωνιστικών πρωτοβουλιών στα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για τα Εργασιακά επιβεβαιώνουν την σταθερότητα μας στον αγώνα υπεράσπισης των εργασιακών-συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, η παρουσία στη Συνέλευση πολλών συναδέλφων, νέων μελών του Σωματείου, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για την επιτυχία της καμπάνιας Νέων Εγγραφών στο Σωματείο.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της Καμπάνιας Εγγραφών το Σωματείο θα προχωρήσει σε 2 κεντρικές εκδηλώσεις:

1. Τετάρτη, 19/10/2016 εκδήλωση – συζήτηση για τις ΣΣΕ
2. Παρασκευή, 16/12/2016 εκδήλωση για την ιστορία του σωματείου

Θεωρούμε, ότι παρά τις όποιες αδυναμίες ή παραλείψεις, αυτή η προσπάθεια του σωματείου και της Διοίκησής του να προχωρά σε τακτική ενημέρωση των μελών του, να λογοδοτεί στη ΓΣ και με άλλες δράσεις, συσκέψεις κτλ και όλοι μαζί να σχεδιάζουμε και να αποφασίζουμε είναι βήμα για την ενδυνάμωση της συλλογικότητας, της κοινής δράσης και ενίσχυση των αγωνιστικών-ταξικών χαρακτηριστικών του σωματείου μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι αποφάσεις της Συνέλευσης θα αναρτηθούν στη Σελίδα του Σωματείου για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση τους.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, πιο οργανωμένα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά!