Μετά από 228 ημέρες συνεχόμενου αγώνα, εμείς οι εργαζόμενοι του Athens Ledra είμαστε ακόμη απλήρωτοι, με την εργοδοσία απούσα και το ξενοδοχείο χωρίς πελάτες.
Οι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει, εργοδοσία, κυβέρνηση και οι μηχανισμοί τους μέσα στο κίνημα, οδηγούν τις εξελίξεις με γνώμονα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων που κοντράρονται για το ποιος και με ποιους όρους θα αναλάβει την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου.
Είναι φανερό ότι η απόφασή μας να μην εγκαταλείψουμε στιγμή αυτόν τον αγώνα έχει δυσκολέψει τα σχέδια όσων θέλουν να απαλλαγούν από μας και τα δικαιώματά μας.
Είναι όμως επίσης καθαρό ότι όλοι, εκτός από μας τους εργαζόμενους, έχουν διαθέσιμο χρόνο και χρήμα για να περιμένουν όσο χρειαστεί μέχρι να μας κουράσουν, να μας απογοητεύσουν, να μας κάνουν να πάμε σπίτια μας.
Αυτό που δεν γνωρίζουν, παρ’ ότι τους το έχουμε δείξει με πολλούς τρόπους για 8 ολόκληρους μήνες, είναι ότι παρά τις δυσκολίες, τα μεγάλα οικογενειακά και οικονομικά αδιέξοδα, τις θυσίες, τις μεγάλες μας απώλειες θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που δίνει το δίκιο μας, η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη της τάξης μας μέχρι να δικαιωθούν όλα μας τα αιτήματα. Νας πληρωθούν τα δεδουλευμένα και να ανοίξει το ξενοδοχείο άμεσα.
Στην προσπάθειά μας να κλιμακώσουμε αυτόν τον αγώνα, σε συντονισμό με την Πανελλαδική Ημέρα δράσης του κλάδου, την Τετάρτη 25 Γενάρη, που αποφάσισαν δεκάδες κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία σε όλη τη χώρα, θα στήσουμε στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, συμβολικό οδόφραγμα στη Λεωφόρο Συγγρού, μπροστά από το Athens Ledra, ενάντια στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και εργοδοσίας.
Θέλουμε σε αυτόν τον αγώνα τη συμπαράταξη και την αλληλεγγύη όλων των επιχειρησιακών σωματείων, των Λαϊκών Επιτροπών των γύρω περιοχών, Συνδικάτα άλλων κλάδων.
Για το σκοπό αυτό οργανώνουμε σύσκεψη στο ξενοδοχείο Athens Ledra την Πέμπτη 19 Γενάρη, στις 7 μμ.
Οι χιλιάδες απλήρωτοι, άνεργοι, όσοι πλήττονται από τα αντιλαϊκά μέτρα που δεν έχουν τελειωμό, έχουν συμφέρον να είναι μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο