Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια επισημαίνει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για τους ισχυρισμούς του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Carrefour - Μαρινόπουλος» ότι φταίνε τα κλαδικά σωματεία για την καθυστέρηση την απόφασης του δικαστηρίου και κατ’ επέκταση τη μη καταβολή των δεδουλευμένων του Δεκέμβρη.
Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας τονίζει:
«Τα φερέφωνα των “Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη” με την επωνυμία “Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Carrefour - Μαρινόπουλος - DIA” δίνουν μάχη για την προώθηση των επιδιώξεων και στόχων των παραπάνω εργοδοτών. Επιδιώκουν να έχουν τους εργαζόμενους στη γωνία, θεατές των εξελίξεων, να εξασφαλίσουν την συναίνεση τους για την απληρωσιά και για όποιες άλλες εξελίξεις θα υπάρξουν.
Ούτως ή άλλως γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα σχέδια της εργοδοσίας.
Γνώριζαν εξ αρχής κάθε κίνηση της εργοδοσίας, και όχι μόνο τη γνώριζαν, αλλά και συναινούσαν πίσω από κλειστές και ανοιχτές πόρτες. Ξεκαθάρισαν με κάθε τρόπο με ποιανού το μέρος είναι.
Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό για αυτούς, που μόνο κατά τίτλο είναι σωματείο, φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν κλαδικά σωματεία που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων της “Μαρινόπουλος”, ότι ευθύνονται για την καθυστέρηση την απόφασης του δικαστηρίου και κατ’ επέκταση τη μη καταβολή των δεδουλευμένων του Δεκέμβρη.
Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας δίνει στη δημοσιότητα την παρέμβαση που έκανε στα δικαστήρια μαζί με άλλα 14 κλαδικά σωματεία και τα συμπεράσματα δικά σας. Άξιος ο μισθός τους! Ας βγάλουν οι εργαζόμενοι τα συμπεράσματά τους για το ποιοι λένε ψέματα και ποιοι είναι μαζί τους».
Διαβάστε την παρέμβαση που έγινε στα δικαστήρια ΕΔΩ