Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, το ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο «Χίλτον» όπου συνεδριάζουν κυβέρνηση - κουαρτέτο, ετοιμάζοντας τα νέα βάρβαρα μέτρα στα πλαίσια της αξιολόγησης.
Η διασταύρωση των οδών Β. Σοφίας και Κωνσταντίνου έκλεισε από τους χιλιάδες εργαζόμενους, νέους, συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και έδωσαν μαχητική απάντηση στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που δρομολογούν κυβέρνηση και κουαρτέτο προς όφελος του κεφαλαίου. Το πανό του ΠΑΜΕ στην κεντρική εξέδρα ανέγραφε: «ΕΕ - ΔΝΤ - ΣΕΒ, ματώνουν τις ζωές μας. Οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας».
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ, συνδικάτα, σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές και φορείς από διάφορες περιοχές της Αττικής που έφτασαν συντεταγμένα στο σημείο με προσυγκεντρώσεις. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Οσγκάν Μαντάρ, γγ του Συνδικάτου Μετάλλου Τουρκίας. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με το  συμβολικό κάψιμο της σημαίας της ΕΕ, με το σύνθημα, «Κλέφτες, ληστές, υποκριτές, είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές» να δονεί την ατμόσφαιρα.

Δείτε εδώ

Χαιρετισμός του Γ. Γαλανόπουλου
Χαιρετισμός του Α. Καραμπάτσου
Η ομιλία του Γιάννη Τασιούλα