Ανακοίνωση –Καταγγελία


Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας καταγγέλλει την διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχο που με ψευδή εισήγηση, εξαπάτησαν το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να δώσει την έγκριση του και να ψηφίσει επιχορήγηση 8630,40€, για τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες αποδείχτηκε ότι θα έχουν αντικομμουνιστικό περιεχόμενο.
Στη Καλλιθέα της αντίστασης, στη Καλλιθέα που χιλιάδες αγωνιστές –Κομμουνιστές έχουν δώσει το αίμα τους, δεν χωρούν τέτοιες αντικομμουνιστικές φιέστες. Αποτελεί ντροπή και αίσχος η διοίκηση του δήμου όχι μόνο να τις επιτρέπει αλλά να είναι και συνδιοργανωτής. Αποτελεί επίσης απαράδεκτο γεγονός η επιχορήγηση που δίνεται από το υστέρημα του λαού της Καλλιθέας, να πηγαίνει σε εκδηλώσεις που παραχαράσσουν την ιστορία και διαστρεβλώνουν την αλήθεια.
Η απόφαση του Δημάρχου, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, να μην γίνει δεκτή η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, για ανάκληση της απόφασης διεξαγωγής αυτής της αντικομμουνιστικής φιέστας, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ευθύνη που έχει ο ίδιος και η διοίκηση του Δήμου συνολικά, όπως και την ανοχή που επιδεικνύουν στον αντικομουνισμός. Είναι συνυπεύθυνοι.
Απαιτούμε την ακύρωση της διοργάνωσης της αντικομμουνιστικής εκδήλωσης στο πλαίσιο του ποντιακού τριημέρου, την απόσυρση της χρηματικής επιχορήγησης από τον δήμο.
Καλούμε τον λαό της Καλλιθέας να αντιταχθεί στον αντικομουνισμό και να μην συμμετέχει στις αντικομουνιστικές φιέστες.
Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει.




Λαϊκή Συσπείρωσης Καλλιθέας