Μετά την ανακοίνωση – καταγγελία της  «Λαϊκής Συσπείρωσης» σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Καλλιθέας, η Διοίκηση του Δήμου  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ψευδές, προβοκατόρικο και παραπλανητικό και κατηγορεί την «Λαϊκή Συσπείρωση» ότι «…υιοθέτησε αυτό το καταφανώς ψευδές και προβοκατόρικο δημοσίευμα…».
Σχετικά με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Δήμου έχουμε να απαντήσουμε,  ότι η καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε κανένα σημείο της δεν αναφέρει ότι ο Δήμος συνδιοργάνωσε, αλλά ότι, « …ο δήμαρχος Καλλιθέας και η διοίκηση του Δήμου αποδέχτηκαν ουσιαστικά την συνδιοργάνωση….» αφού τόσες μέρες δεν έχουν διαψεύσει τίποτα.
Επιπλέον έχουμε να επισημάνουμε, ότι κάπως αργά θυμήθηκαν διοίκηση και δήμαρχος να χαρακτηρίσουν το δημοσίευμα ψευδές και προβοκατόρικο. 

Παραθέτουμε τους σχετικούς συνδέσμους με την απάντηση του Δήμου Καλλιθέας στη καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης και με την ανακοίνωση για το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, όπως δημοσιεύονται σε τοπική ιστοσελίδα:

  1. Απάντηση Δήμου Καλλιθέας στη Λαϊκή Συσπείρωση
  2. Ανακοίνωση για το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας   
 Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας, 25-1-2019