Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ, χαιρετίζουν τα μέλη, τους φίλους, τους αγωνιστές, τους ψηφοφόρους, που έδωσαν την σκληρή μάχη των εκλογών, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του Κόμματος στην πόλη μας και στις 3 κάλπες, αναδεικνύο-ντας το σε τρίτη πολιτική δύναμη τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις δημοτικές εκλογές. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τις νέες και τους νέους που την πρώτη τους ψήφο την βάψανε κόκκινη.
Μέσα σε συνθήκες έντονης πόλωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, υποσχέσεων και εκβιαστικών διλημμάτων, διαμορφώνοντας ένα κλίμα μειωμένων απαιτήσεων στις λαϊκές οικογένειες, η σταθεροποίηση των δυνάμεών μας σε ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, μας δίνει κουράγιο, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και αισιόδοξα την μάχη των βουλευτικών εκλογών.
Καλούμε τον λαό της πόλης μας να καταδικάσει στον δεύτερο γύρο των Τοπικών και Περιφερειακών εκλογών με λευκό ή άκυρο, τους εκπροσώπους του νέου διπολισμού καθώς και δοκιμασμένες αποτυχημένες επιλογές του παρελθόντος, που έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα βάρη που σηκώνουμε, που είναι εκφραστές αυτής της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής  τσακίζοντας εμάς και τις οικογένειές μας.
Ιδιαίτερη σημασία για τις εργατογειτονιές μας έχει το τσάκισμα σε ψήφους και ποσοστά της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Ο λαός της Καλλιθέας έχει νωπή μνήμη για το τι σημαίνει φασισμός, μπορεί και πρέπει να την αξιοποιήσει ακόμη παραπέρα για να τους εξαφανίσει από την μαρτυρική Καλλιθέα της ΕΑΜΙΚΗΣ Αντίστασης.
Με την δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μπροστάρηδες στην οργάνωση των λαϊκών αγώνων και στις γειτονιές μας, από θέση λαϊκής αντιπολίτευσης ,σας καλούμε μπροστά και στην μάχη των βουλευτικών εκλογών να ορθώσετε ανάστημα κόντρα σε νέα και παλιά αστικά κόμματα, που ευθύνονται για την βαρβαρότητα που ζούμε, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ!
Κανένας εφησυχασμός. Τώρα ,όλες και όλοι ,στην μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ! Αυτή είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος για τον λαό!