Πριν καλά καλά στεγνώσει από την προηγούμενη βροχόπτωση το 3ο νηπιαγωγείο πλημμυρίζει για ακόμη μια φορά. Γι’ αυτά τα παιδιά το σχολείο δεν άνοιξε σήμερα. Άραγε πόσες φορές δεν θα πάνε σχολείο μέσα στη χρονιά λόγω βροχής??

Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι κάτοικοι κυρίως της περιοχής των Τζιτζιφιών στην Καλλιθέα, αγωνιούν και αγαναχτούν για το αν θα βρουν το ξημέρωμα τις περιουσίες τους στη θέση τους, αφού και χτες από τη βροχόπτωση η πυροσβεστική δέχτηκε, δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων όπως επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Φτάνει πια!!  

Δημοτική Αρχή και Περιφέρεια είναι υπόλογες

Διεκδικούμε αντιπλημμυρικά μέτρα προστασίας τώρα!  

Η διαχρονική έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού θέτει κάθε φορά σε κίνδυνο την ασφάλειά μας. Να προχωρήσουν όλα τα αναγκαία έργα ενίσχυσης, συντήρησης και καθαρισμού του δικτύου όμβριων υδάτων της πόλης μας, σε άμεσο συνδυασμό με τα έργα της Περιφέρειας στο Φαληρικό όρμο.

Δεν πάει άλλο! Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας! Διεκδικούμε έργα προστασίας του Λαού και όχι έργα ‘βιτρίνας’ και εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων!

 

24/11/2021