Περιοδεία στο εργοτάξιο του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πραγματοποίησε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη το πρωί, στα πλαίσια της πολιτικής δράσης και των εξορμήσεων του ΚΚΕ.
Μιλώντας στους εργαζόμενους του εργοταξίου, ο Χρήστος Κατσώτης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με αφορμή και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι οι εξελίξεις επιτάσσουν την άμεση λαϊκή παρέμβαση. Όπως επισήμανε, αυτό που έχει άμεση ανάγκη ο λαός είναι ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα, μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία. Χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ παντού, και στις ερχόμενες εκλογές, γιατί είναι ο πραγματικός μοναδικός αντίπαλος απέναντι στα μονοπώλια και την ΕΕ, των μνημονίων διαρκείας, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Χρήστος Κατσώτης αναφέρθηκε εκτενώς στην επίθεση που ξεδιπλώνεται σε βάρος του Ασφαλιστικού, αναφερόμενος στις αρνητικές επιπτώσεις που θα υπάρχουν σε κλάδους όπως οι οικοδόμοι, που θα εγκλωβιστούν για παράδειγμα από την αύξηση του αριθμού των ενσήμων από τα 4.500 στα 6.000 για την κατώτερη σύνταξη. Σε αυτό το σημείο πολλοί οικοδόμοι ήταν που πήραν τον λόγο, ενώ έκαναν και πολλές ερωτήσεις στον ομιλητή σχετικά με το θέμα. Επιβάλλεται αποφασιστική συμμετοχή στα ταξικά συνδικάτα, για την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων ενάντια σε όλα αυτά τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, κατέληξε ο Χρήστος Κατσώτης.

902.gr