Εκπρόσωποι εργατικών σωματείων, φορέων της Καλλιθέας και δεκάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, γυναίκες και νεολαίοι συμμετείχαν στην ανοιχτή σύσκεψη της ΛΕΚ. την Τετάρτη 25/11 το απόγευμα. Έγινε απολογισμός της προσπάθειας που προηγήθηκε της Απεργίας στις 12 Νοέμβρη, μεταφέρθηκε εμπειρία από τους διάφορους χώρους εργασίας και τις λαϊκές γειτονιές, έγινε πλούσια συζήτηση για το πώς πρέπει να κλιμακωθεί η δράση της Επιτροπής μπροστά στα νέα ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖοΑΝΕΛ για λογαριασμό της εργοδοσίας.
Εκφράσθηκε έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις στη Συρία, ενώ απ’ όλους τονίσθηκε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να αναμιχθεί στις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις, αλλά θα πρέπει να αποσυνδεθεί άμεσα από τις ιμπεριαλιστικές οργανώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Επίσης, η συζήτηση στράφηκε στις εντολές της ΔΕΗ και της κυβέρνησης για διακοπές ρεύματος στα λαϊκά σπίτια και στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, τα οποία για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται μαζική κι οργανωμένη αντίδραση μέσα από τα σωματεία και τη Λαϊκή Επιτροπή.
Όσο αφορά για την επιδίωξη της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, της ΕΕ και φυσικά της μεγαλοεργοδοσίας, να διαλύσουν την κοινωνική ασφάλιση και να καταθέσει τον προϋπολογισμό που προβλέπει άλλα 5,7 δις ευρώ μέτρα στην πλάτη του λαού, η οργή ήταν διάχυτη ανάμεσα στον κόσμο και όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχει η απεργία στις 3 Δεκέμβρη και η συμμετοχή στην Απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ να είναι ακόμα πιο πετυχημένη από την προηγούμενη. Με βάση τις προτάσεις που έγιναν, συμφωνήθηκε ένα πρόγραμμα δράσης που εκτός από τις περιοδείες στους μεγάλους εργασιακούς χώρους, περιλαμβάνει πικετοφορία το Σάββατο 28/11 στις 11 το πρωί από την πλ. Δαβάκη στην αγορά και τις γειτονιές της πόλης, εξόρμηση στη ΔΕΗ την Τρίτη 1/12 και παρέμβαση στη διοίκηση για να μην γίνουν διακοπές, εξορμήσεις σε ΟΑΕΔ, ΙΚΑ κ.α., να οργανωθεί ημερίδα με θέμα το Ασφαλιστικό (με προτεινόμενη ημερομηνία η 9/12) και η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να γίνει στις 30/12.