Στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Καλλιθέας βρέθηκε η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας την Πέμπτη 28 Γενάρη το πρωί, στη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου της πόλης.

Στη συγκέντρωση των εργαζομένων, εκ μέρους της ΛΕΚ μίλησε η Μαρία Καλλή, η οποία δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στο νόμο λαιμητόμο για την Κοινωνική Ασφάλιση που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τις ευλογίες της ΕΕ για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου. Κάλεσε σε συστράτευση με τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ και καθολική συμμετοχή στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της Πέμπτης 4 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30πμ στην Ομόνοια.


Παρέμβαση στη συγκέντρωση έκανε και ο Βασίλης Δημόπουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καλλιθέα, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει να μην περάσει ο νόμος – έκτρωμα κι ότι η συμμετοχή στην Απεργία της 4ης Φλεβάρη μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο αγώνων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, που σε αντικαπιταλιστική – αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση μπορεί να ανατρέψει την βαρβαρότητα που ζούμε σήμερα. Νέο αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε για το Σάββατο 30 Γενάρη στην πικετοφορία που διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή με αφετηρία την πλ. Δαβάκη στις 11πμ