ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ kallitheapress

«Μαζί με τον λαό της Καλλιθέας! Στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων! Στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές ο λαός μπορεί να βγει πιο δυνατός!»

Του υποψήφιου Δήμαρχου Καλλιθέας με την Λ.Σ. Βακαλόπουλου Γιάννη

 Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές σε ψήφους, ποσοστά και βουλευτές, η ανάδειξή του για άλλη μια φορά σε 3ο κόμμα στην Αττική, με σημαντική άνοδο στις εργατικές- λαϊκές γειτονιές όπως στην Καλλιθέα είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εργαζόμενο λαό και τα παιδιά του!

Στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι που ζούμε στην Καλλιθέα έχουμε επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά μας:

Να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια. Για να εκλεγούν περισσότεροι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, κόντρα στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο, και την εκάστοτε αντιλαϊκή κυβέρνηση .

Στο δίλημμα τα κέρδη τους ή οι ζωές μας: Επιλέγουμε τις ζωές μας!

Και στον Δήμο Καλλιθέας ένα από τους μεγαλύτερους της χώρας, το δίλημμα αυτό διαπερνά την καθημερινότητά μας. Η κάθε πολιτική δύναμη που μετέχει στις δημοτικές εκλογές πρέπει να κριθεί με βάση τις θέσεις και τις πράξεις της απέναντι στο δίλημμα αυτό.

Γιατί το κουστούμι του «αυτοδιοικητικού» και δήθεν «ανεξάρτητου» με το οποίο παρουσιάζονται οι υποψήφιοι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει ούτε τις ευθύνες τους διαχρονικά στην μετατροπή του Δήμου σε φορομπηχτικό μηχανισμό και την αποψίλωση του προσωπικού του , ούτε την κοινή τους σύμπλευση στη όραμα της τουριστικής και εμπορικής ανάπτυξης που τελικά εξασφαλίζει κέρδη σε λίγους και είναι ασυμβίβαστη με τις ανάγκες των πολλών.

Η Δημοτική Αρχή της Ν.Δ. όντας στο τιμόνι του Δήμου επί 2 τετραετίες υπηρέτησε με συνέπεια την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης .

Δυναμώνουμε την εργατική - λαϊκή αντίσταση και αντιπολίτευση! Ψηφίζουμε "Λαϊκή Συσπείρωση" παντού!

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο και τις κοινότητες που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού- λαϊκού κινήματος, των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων των επαγγελματιών, των επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας.

Όλοι εμείς που συναντηθήκαμε στον αγώνα :

  •  Για την υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος, με ΣΣΕ, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενάντια στη φοροληστεία και τους πλειστηριασμούς.
  •  Για την ενίσχυση με γιατρούς του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας , για να μην λείσει το παράρτημα του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού»
  •  Για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων της Καλλιθέας και τον αναγκαίο προσεισμικό έλεγχο.
  •  Για σύγχρονες υποδομές προσχολικής αγωγής και όχι κοντέινερ.
  •  Για υποδομές αθλητισμού, πολιτισμού, ελεύθερων χώρων, χωρίς αντίτιμα.
  •  Για παραλία ανοικτή στο λαό και κλειστή στα επιχειρηματικά συμφέροντα
  •  Για την διαρκή πάλη ενάντια στο φασισμό.

Σε αυτήν την κατεύθυνση το ΚΚΕ, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα συνεχίσουμε με όλες τους τις δυνάμεις, ακούραστα και αποφασιστικά στον αγώνα για όλα αυτά που μας αξίζουν.