Οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μαζί με το Παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα για τα 72 χρόνια από τη μάχη στο «Κάστρο» της οδού Μπιζανίου 10, κατά την οποία θυσίασαν τη ζωή τους 10 ΕΠΟΝίτες για να προφυλάξουν το λαό της Καλλιθέας από εκατοντάδες ντόπιους και Γερμανούς φασίστες.
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., μπροστά από το «Κάστρο» της οδού Μπιζανίου, θα μιλήσει η Τούλα Μητσέα, στέλεχος του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα.

Κάνε κλικ πάνω στην εικόνα για να κατεβάσεις το ιστορικό της Μάχης στο "Κάστρο" της οδού Μπιζανίου
https://drive.google.com/file/d/0B8Wsk_gCFK85QktLNTg4dUZKSnM/view?usp=sharing
 Πως θα έρθετε


1. Από τον Σταθμό "Ταύρος" του ηλεκτρικού τραίνου ακολουθείτε την Αγ. Παντών, στρίβετε αριστερά στην οδό Κρέμου και δεξιά στην οδό Μπιζανίου.


2. Με τα τρόλεϊ 1 ή 5 και τα λεωφορεία 040 ή 500 κατεβαίνετε στη στάση "Χαροκόπου" (ερχόμενοι από Αθήνα) συνεχίζετε στην Χαροκόπου, στρίβετε αριστερά στην οδό Λασκαρίδου και δεξιά στην οδό Μπιζανίου.


3. Με τα τρόλεϊ 1 ή 5 κατεβαίνετε στη στάση "Χαροκόπου" (ερχόμενοι από Παραλιακή) συνεχίζετε στην Χαροκόπου, στρίβετε αριστερά στην οδό Λασκαρίδου και δεξιά στην οδό Μπιζανίου.


4. Με τα λεωφορεία 040 ή 500 κατεβαίνετε στη στάση "Αγίων Πάντων" (ερχόμενοι από Παραλιακή) περπατάτε για 300μ μέχρι την Χαροκόπου, στρίβετε αριστερά στην οδό Λασκαρίδου και δεξιά στην οδό Μπιζανίου.