Την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας που έχει οριστεί για την Πέμπτη 24 Οκτώβρη και τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων του δήμου ζητά με επιστολή της από τη Δημοτική Αρχή η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας.

Στην επιστολή της αναφέρει:
  
Στις 24 Οκτώβρη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ όλης της χώρας απεργούν ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ που χτυπά τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ειδικά τις κλαδικές, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Την ίδια ώρα με το άρθρο 179 του νομοσχεδίου δίνεται η δυνατότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο, "κατά την κρίση του" και χωρίς αυξημένη πλειοψηφία ή αιτιολόγηση, να εκχωρεί σε ιδιώτες τη συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων, τη καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών κτιρίων, τη συντήρηση πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού

Στηρίζουμε την απεργία των εργαζόμενων και γι' αυτό το λόγο ζητάμε την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας που έχει οριστεί για την ίδια μέρα, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Διαφορετική απόφαση συνιστά προτροπή για απεργοσπασία και απροκάλυπτη συμφωνία με το πολυνομοσχέδιο που ρημάζει τα δικαιώματα και των εργαζόμενων του δήμου.